Lindhultsgatan 5a

Lindhultsgatan 5a

Slutpris

3 500 000 kr


Ramlösa— Helsingborg

Lindhultsgatan 5a


Slutpris
3 500 000 kr

Ramlösa— Helsingborg

SUPERFIN VÅNING MED GEMENSAM POOL I RAMLÖSA!

Är ni på jakt efter en bostadsrätt utöver det vanliga? Välkomna till Lindhultsgatan 5a i omtyckta Ramlösa!

Nu finns chansen att förvärva denna sagolika bostad beläggen i ett familjevänligt villaområde med privat trädgård och gemensam pool som får nyttjas av medlemmarna. Bostaden erbjuder en välplanerad och rymlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Placerad en trappa upp i huset välkomnas vi in i en rymlig hall med god plats till att hänga av sig och ett genomgående fiskebensparkett som stäcker sig över hela bostaden. Direkt till höger om hallen fångas blicken av det stilrena köket som installerades sommaren 2021 som går i ljusa kulörer på luckorna med en mörk stenskiva som snyggt bryter av och ger en exklusiv känsla. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen!

Tycker ni om att bjuda hem folk så kommer ni verkligen uppskatta ytorna i vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matbord. Trevlig detalj i rummet är den öppna spisen, mysigt!
Två väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med dusch.

En lägenhet för er som gillar det där lilla extra, med stora fönsterpartier, högt till tak, stuckaturer, en trädgård som avnjuts med en härlig gemensam pool. Missa inte då denna chans och boka in er på visning!

I Ramlösa bor ni i ett grönt och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, Ramlösa tågstation och en på kort tid tar ni er ut på motorvägen som tar er mot såväl Malmö och Göteborg. Man bor med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral, mataffär och busshållsplats. Ett stenkast bort finner vi den fantastiska Ramlösa Brunnspark med sina historiska inslag.


Boarea
106 kvm
Avgift
5 463 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Lindhultsgatan såldes av oss 2021-11-12. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Lindhultsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.