Hagagatan 21 / Röstånga / Svalöv

Chans att forma sitt eget drömboende på populärt område i Röstånga.

Slutpris
1 140 000 kr
Boarea/biarea
119/117 kvm
Driftkostnad
24 114 kr/år
Totalareal
902 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på hagagatan såldes av oss 2019-09-29. Se alla våra försäljningar i Röstånga samt även på hagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Röstånga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds den unika chansen att själv kunna skapa sitt drömboende på ett mycket populärt område i Röstånga. Huset är i behov av renovering och underhåll men för någon kommer detta bli ett fantastiskt hem. Idag erbjuder huset två sovrum men det går enkelt att bygga till ett extra sovrum där intill vardagsrummet som idag används som extra matplats.

Röstånga ligger mycket naturskönt med Söderåsens Nationalpark alldeles in på knuten samt flera naturreservat i närheten. I Röstånga finns stora möjligheter till skiftande upplevelser i form av vandring, cykling, ridning med mera. Sommartid finns det även ett friluftsbad vid campingen. I Röstånga finns ICA Nära, pizzeria och café.

Röstångas skola, Midgård, är en modern skola. Barnen undervisas i årskurs 1-6. När sedan högstadiet tar vid, åker barnen buss till Svalöv. På Midgård finns också ortens bibliotek.
Det finns dagliga bussförbindelser till och från Röstånga till Svalöv, Klippan och Stehag. I Stehag går sedan pågatåg vidare till Eslöv-Malmö.

Huset säljs med friskrivningsklausul men det är fritt fram att göra egna undersökningar och besiktningar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.