Skälbäcksvägen 11 / Holmarna/Tåghusa / Sankt Olof / Simrishamn

Lantställe med mark / Gediget stenhus / Rogivande plats

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea
209 kvm
Driftkostnad
51 481 kr/år
Tomtarea
4.3 ha
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Skälbäcksvägen såldes av oss 2019-08-12. Se alla våra försäljningar i Sankt Olof samt även på Skälbäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmarna/Tåghusa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med rogivande och avskilt läge ligger denna gård med bostadslänga uppförd 1997. Ett gediget stenhus inrett i lantlig stil med bl a slipade betonggolv, vitputsade innerväggar, delvis öppet upp i nock, vita råsponttak och synliga takbjälkar. Ett härligt lantkök med gammaldags skafferi och i anslutning en tillbyggd glasveranda med vackert tegelgolv och gjutjärnskamin. Allrummet som är inrett upp i nock, är väl tilltaget och här finns uppmurad öppen spis och stora fönster/fasadpartier med utgång till uteplatser i olika väderstreck. I bästa sydvästläge finns uteplats som är stensatt med sten i olika former som ger hela gården en fin karaktär. Gårdshus med verkstadsdel och separat byggnad med vidbyggd carport, ger stora möjligheter till verksamhet av olika slag. Trädgårdstomten är lantligt inhägnad och den tillhörande marken med betesmark, stengärden och avverkad skog är en fröjd att vistas på. Jakträtt ingår, det förekommer rådjur och vildsvin.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.