Hagensvägen 49

Hagensvägen 49

Slutpris

5 200 000 kr


Saxtorp— Landskrona

Hagensvägen 49


Slutpris
5 200 000 kr

Saxtorp— Landskrona

Nu har vi förmånen att presentera denna fina enplansvilla med stilfull interiör och härlig trädgård med skogskänsla. Välskött exteriör i modernt snitt och fräsch, tidlös interiör som erbjuder generösa ytor för socialt umgänge, ryggåstak med fantastisk rymd och den eftertraktade mysfaktorn och extra värmekällan i form av braskamin. Detta är ett hus med bred målgrupp. Barnfamiljen som uppskattar en härlig trädgård med stor gräsmatta, lugna omgivningar, hästhagar och skogsdungar eller paret med utflugna barn som vill kunna ta emot barnbarnen med jämna mellanrum och som uppskattar att allt finns på ett och samma plan - huset är tilltalande för många helt enkelt. Carporten har laddare för elbil samt ett intilliggande, stort förråd. Biluppställningsplats med plats för ytterligare 1-2 bilar. Den renoverade gräsmattan har automatisk bevattning och nedgrävd avgränsningsslinga för robotgräsklippare. Busshållplatsen ligger vid infarten till området och inte långt därifrån parkering/uppsamling för samåkande vid motorvägspåfarten som snabbt tar dig till Malmö, Köpenhamn eller norrut till Helsingborg. Välkommen att boka din visning!


Boarea/biarea
147/35 kvm
Driftkostnad
44 524 kr/år
Tomtarea
965 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-12-15

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Hagensvägen såldes av oss 2022-12-15. Se alla våra försäljningar i Saxtorp samt även på Hagensvägen.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.