Gamla vägen 24

Gamla vägen 24

Slutpris

9 000 000 kr


Gamla Simrislund— Simrishamn

Gamla vägen 24


Slutpris
9 000 000 kr

Gamla Simrislund— Simrishamn

Högt läge vid havet / magnifik havsutsikt

Högt läge med magnifik havsutsikt och med tomt ner till strandkanten. Huset och lilla sjöstugan ligger på vars sin sida om Gamla vägen, en lugn gata utmed havet i den äldre delen av Simrislund. Huset är inrett för att optimera utsikt och kontakt med havet genom stora och många fönster på båda plan. Interiört är det en enhetlig och tidlös stil med öppen planlösning, ljusa ytskikt och inredningar, övre plan inrett upp i nock. Funktionellt kök med bra arbetsytor. Rymligt helkaklat duschrum. Gårdshus kan med fördel inredas till gästhus och vidbyggt finns även garage. Trädgården är anlagd med stensatt innergård mot sydväst, gräsmatta, pergola och en mängd växter som bl.a lagerhägg, rönn, rosor och stockrosor. Separat verkstads-/trädgårdsbod. Stenlagda gångar runt huset samt stenlagd biluppfart. Den lummiga tomten runt sjöstugan är inhägnad med grind mot havet. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
80/25 kvm
Driftkostnad
55 682 kr/år
Tomtarea
1 153 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2021-11-29

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Gamla vägen såldes av oss 2021-11-29. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Gamla vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.