Gladsaxvägen 2 / Baskemölla / Simrishamn

Charmigt hus med havsnära läge

Slutpris
3 485 000 kr
Boarea
84 kvm
Driftkostnad
33 617 kr/år
Tomtarea
540 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Gladsaxvägen såldes av oss 2019-03-07. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Gladsaxvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Baskemölla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt hus med havsnära läge i Baskemölla. Huset ligger ståtligt på den högt belägna tomten som omgärdas av gråstensmurar, skyddande syrénhäck och rosor. Det är en ljus bostad med trägolv och öppen spis i allrum, köket är renoverat 2002 och härifrån kommer man ut till trädgården i sydväst. Duschrum från 2009. Tre sovrum finns varav två på övre plan. Från gavelfönster mot havet har man fin utsikt och även från allrum skymtar havet. Närhet till hamn, badplats, naturområden och vackra promenadstråk utmed havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.