Linnégatan 3 B / Simrishamn

Fin utsikt över parken samt balkong i söderläge

Slutpris
750 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 270 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Linnégatan såldes av oss 2020-10-05. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Linnégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simrishamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trerumslägenhet/bostadsrätt, på tredje våningen med fin utsikt. Genomgående ljusinsläpp, norr och söder, gör lägenheten ljus och trivsam. Enhetliga golv i hall, kök och sovrum, allrummet har bevarat ekparkettgolv. Nytt kök 2013/2014, inredning från Epok samt rostfria vitvaror. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar, renoverat 2013. Balkong i söderläge, i samma väderstreck finns gemensam trädgård och uteplatser att nyttja. Nära till centrum, hav och sandstrand och i parken som ligger intill finns bl.a fint utegym.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Simrishamn

Lugn och ro men ändå all service inom nära räckhåll.

Miljö

Simrishamn, Österlens huvudstad, är en genuin och vacker småstad. Det är inte minst stadens bebyggelse som utgör dess charm. De låga husen i pastellfärger ligger i långa rader längs kullerstensgator. Vackert snidade dörrar är också typiska för trakten, liksom de prunkande trädgårdarna som ligger som osynliga oaser bakom höga träplank.

Kuriosa

Det var förmodligen någon gång på 1200-talet som den blev stor nog att få stadsrättigheter. På platsen har det dock funnits boplatser sedan stenåldern. Första gången Simrishamn nämns är 1123 då den norske kungen Jorsalafarare med sin flotta ska ha lagt till här. Namnet på fiskeläget var då Svimraros som betyder ”mynningen till ån som svämmar över” och hänsyftar på Tommarpsån. Fiskeläget växte till att bli en betydande hamnstad, tack vare sillen, som haft en avgörande betydelse för staden ekonomi och historia. Därför är också en fisk avbildad på stadsvapnet.

Sevärdheter

Besök Österlens museum, Apotekarns medelhavträdgård, Autoseum med Frasses & Mariannes musikmuseum, Nordic Sea Winery, köpmansgårdarna, Hotell turistgårdens rosarium, Rosentorget, Konstmuséet Gösta Werner & havet och mycket mer. Shoppa i stadens affärer och ta en fika på ett av de många caféerna eller avnjut god meny på stadens restauranger.

Kommunikation

Från Simrishamns station går Pågatågen i princip varje timme Simrishamn-Malmö. Expressbussar trafikerar linjer mot Lund och Kristianstad och lokalbussar går till kommunens övriga byar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.