Oderbäcksvägen 5 / Baskemölla / Simrishamn

Enplanshus / öppen sällskapsdel /trädäck mot sydväst /

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
142 kvm
Driftkostnad
31 515 kr/år
Tomtarea
992 kvm
Såld
2019-09-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Oderbäcksvägen såldes av oss 2019-09-14. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Oderbäcksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Baskemölla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplanshus, Sävsjöhus, med öppen sällskapsdel centralt i huset som har stora fönsterpartier och ryggåstak vilket ger både ljus och rymd. Fyra sovrum samt ett ytterligare allrum/matrum ligger fördelat i vars en del av huset. Likaså de två helkaklade våtrummen varav ett är separat till "the Master bedroom". Trädgården är anlagd med en känsla av naturtomt med nivåskillnader, mycket sten och skyddande växtlighet. Stort trädäck mot sydväst ansluter till allrum och matrum. Väl tilltagen uppfart mot carport med ett vidbyggt förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Baskemölla

I detta lilla fiskeläge har människor bott sedan stenåldern. Namnet Baske betyder torra kvistar eller grenar medan mölla förstås är skånska för kvarn där man maler sin säd till mjöl.

Miljö

Den lilla byn ligger tryggt och vackert på den branta sluttningen ner mot Östersjön, där stranden mjukt svänger norrut mot magnifika Stenshuvud. Smala strädden löper mellan husen med sina välskötta trädgårdar och täppor.

Sevärdheter

I byns norra del finns Tjörnedalagården, en sevärd korsvirkesgård där Östra Skånes konstnärsgille driver sitt Tjörnedala konsthall, där den årliga konstrundan är den största utställningen. Nedanför gården ligger Tjörnedalalunden som Linné ansåg vara ”en av de skönaste lundar jag sett i riket”. Området norrut mellan Baskemölla och Vik är ett populärt strövområde med fantastisk natur. Österlenleden passerar längs kusten via Baskemölla mot Vik.

Kuriosa

Byns genuina miljö och natursköna omgivningar har alltid lockat konstnärer. Glashyttan med Anders Wingårds verk får man inte missa om man är på besök.

Kommunikation & service

En vacker gång- och cykelväg leder de fyra kilometerna, förbi brukshundsklubben, jaktskyttebanan, Vårhallen, Tobisborg och Tobisviksbadet till Simrishamn, där skolor från förskola till och med gymnasium finns. Bussen till till exempel Kristianstad har hållplats utanför byn.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.