Norrängen 2

Norrängen 2


Skegrie— Trelleborg

Norrängen 2



Skegrie— Trelleborg

Enplansvilla med dubbelgarage i Skegrie

Jag växte själv upp i ett område likt Skegrie, där vi ungar spenderade somrarna cyklandes omkring med vinden i håret, lekte på områdets lekplatser och byggde kojor. När gatlyktorna tändes var det dags att komma hem. Idyllisk uppväxt helt enkelt. Skegrie växer så det knakar, många har upptäckt det bekväma 15-minuters pendlingsavståndet från Malmö och det avstressande lugnet i byn som är omgiven av vackra böljande fält.

I enplansvillan på Norrängen 2 har samma ägare bott sedan huset byggdes 1973. Genom åren har planlösningen anpassats efter barnens ankomst och utflytt, idag har vi tre sovrum och stora sällskapsytor. Önskas fler sovrum går det med enkelhet att ordna i vardagsrummet i vinkel. Huset byggdes till 1976 med ännu ett härligt vardagsrum med öppet i nock och murad spis med insats. Köket är välplanerat och luftigt, mycket tack vare öppningarna mot vardagsrummen och utgången till uterummet som ger ett fint flöde. Badrum samt gästtoalett, kompletteras med duschmöjligheter i grovköket där det även finns en bastu.

Förutom biluppställningsplats har fastigheten ett vidbyggt dubbelgarage. Du behöver inte gå ut om i regnet med dina matkassar, utan direkt in i huset. Huset är beläget på en härlig hörntomt och en lugn gata. På ett par minuters promenadavstånd finns både förskola och skola. Unna dig en lyxig finpizza från Stenmarks Lönnugn eller luncha/fika på Slättarps gård - båda på promenad- och cykelavstånd. Regionbuss 146 stannar vid motorvägen och trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö via Vellinge.

Ett hus att trivas i - varmt välkommen på visning!
/Linda Olsson, fastighetsmäklare


Boarea/biarea
148/74 kvm
Driftkostnad
29 534 kr/år
Tomtarea
763 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Norrängen såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Skegrie samt även på Norrängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.