Borrbyvägen 21 / Skillinge / Simrishamn

Välskött enplansvilla med trivsam utemiljö

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea/biarea
100/33 kvm
Driftkostnad
31 773 kr/år
Tomtarea
672 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Borrbyvägen såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Skillinge samt även på Borrbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skillinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött och praktisk enplansvilla med mycket trivsam utemiljö. Bostaden har under senare år byggts till och uppdaterats vad gäller värmesystem, badrum samt bl.a vissa ytskikt, fönster och vitvaror. Conturakamin har installerats i allrum. Man har en skyddad innerträdgård i söderläge med uteplatser och som är väl omgärdad av plank och häckar. Uterum med helglasat skjutparti mot trädgården ansluter till bostaden. Praktisk förrådsbyggnad, carport och flera bilplatser. Kort promenad till hav, hamn, krog och matbutik. Huset är förbesiktigat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skillinge

Charmigt fiskeläge.

Kuriosa

Hur länge Skillinge varit ett fiskeläge vet man inte, men förmodligen ända sedan folkvandringstiden 400-800 år efter Kristus. Namnet Skiellinge kan härröra från formen Skedhlinge, där sked(e), bland annat med betydelsen gräns, kan syfta på samhällets begränsning i öst och väst av två bäckar

Sevärdheter

Fiskeläget lever året runt, här finns mycket att erbjuda: restauranger, skeppshandel, mataffär, förskola, äldreboende, bed & breakfast, Skillinge teater och Sparrisgården – detta är bara ett axplock. Småbåtshamn, havet och storslagen natur inom promenadavstånd. Kritvita sandstränder inom cykelavstånd. Skillinge är fiskeläget där fortfarande mycket kretsar kring hamnen.

Miljö

Bebyggelsen i Skillinge minner om gångna tiders stolta sjöfart med stora kaptensgårdar, men också små hus i smala strädden, flerfamiljshus och ett antal nyare villor i sydväst. Nära hamnen ligger nybyggda Jeppas äng med spännande arkitektur. Många konstnärer bor i Skillinge med omnejd, vilket lockar stora skaror besökare till samhället, inte minst vid påsktid.

Kommunikation

Bussförbindelser mot Simrishamn, Ystad och Hammenhög finns i Skillinge.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.