Östra Torps byaväg 5 / Smygehamn / Trelleborg

Välkommen att charmas av denna 1,5-plansvilla från tidigt 1900-tal

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea/biarea
ca 98/45 kvm
Driftkostnad
39 317 kr/år
Tomtarea
1 030 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-18
Bostaden är såld!

Denna villa på östra torps byaväg såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Smygehamn samt även på östra torps byaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smygehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till pittoreska Smygehamn och denna charmiga 1,5-plansvilla på lugnt härligt läge mitt i byn. Villan uppfördes förmodligen tidigt 1900-tal och genomgick en större renovering 2014-15. På bottenplan finns den sociala ytan med vardagsrum och matplats längst hela villan med fönster i söder. Utgång till terrass som flödar i solljus. Vidare når man in i köket, renoverat 2015. Både snyggt och praktiskt. På bottenvåningen finns även ett helkaklat badrum med golvvärme.

På ovanvåningen finner vi tre st sovrum. Ett i vardera gavel och ett i söder.

I fristående sidobyggnad finns ett gästrum/arbetsrum/tonårsrum/you name it. Här finns även tvättstuga med tvättmaskin och tumlare.

Tomten sträcker sig både i söder och norr. Gott om biluppställningsplatser från Östra Torps byaväg och även från Bangårdsvägen.

Charm och hemtrevnad i äkta bymiljö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Smygehamn

Det gamla fiskeläget som utgör ursprunget till Smygehamn har funnits här sedan 1600-talet. Smågatorna är kantade med charmiga hus och det är en alldeles speciell känsla att vandra omkring här. Strax väster om finns Smygehuk, Sveriges sydligaste udde och där finns även hamnen. Hamnen som byggdes på 1920-talet var från början ett kalkbrott. Tidigare lade fartygen till ute på redden och lastades och

Nöje

På Sverige sydligaste udde finns under säsong ett mycket populärt fiskrökeri, café och glasskiosk. Det gamla Köpmansmagasinet som byggdes i början av 1800-talet var en av fyra handelsgårdar i Smygehamnstrakten som numera hyser turistbyrå, konst- och hantverksutställningar och café. Smygehus Havsbad ligger med en fantastisk utsikt över havet. Förutom en fantastisk restaurang arrangeras även en hel del evenemang här.

Fritid

Området bjuder på trevligt promenadstråk längs havet och intill Köpmansmagasinet finns vacker natur med fridlysta huggormar. För den sportintresserade finns aktiviteter så som fotboll i klubben ÖT Smygehuk FF med tillgång till naturgräs och konstgräs. Östra Torp GF är en framgångsrik gymnastikförening som erbjuder gruppträning för både vuxna och barn.

Kommunikation

Regionbuss 190 går mellan Trelleborg - Ystad med flera stopp i Smygehamn.

Familjeliv

I närområdet finns Smygehamns förskola för åldrarna 1-5 år. På Smygeskolan finns förskoleklass upp till årskurs 6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.