Strindbergs Väg 5a / Författarbyn / Staffanstorp

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
4 704 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strindbergs Väg såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Staffanstorp samt även på Strindbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Författarbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad ljus gaveltvåa på första våningen (en liten trappa upp) i populära Författarbyn, bara en kort promenad från allt man kan tänkas behöva i form av butiker och kommunikationer. Hela bostaden går i stilrent vitt med vita väggar, vitt Ikeakök från 2013 och vitlackad ekparkett i hall, vardagsrum och sovrum. Mycket snyggt. I sovrum och vardagsrum finns inbyggda spotlights i taket som går att styra via app. Helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin. Dessutom rymlig balkong i härligt västerläge med trätrall på golvet. En bostad det bara är att flytta rakt in i utan att behöva tänka på något.
Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.