Torrlösa 1371

Torrlösa 1371

Slutpris

7 350 000 kr


Torrlösa— Svalöv

Torrlösa 1371


Slutpris
7 350 000 kr

Torrlösa— Svalöv

Hästgård på vykortsläge med nybyggt ridhus

Omgiven av milsvida vyer och böljande fält finner man denna kompletta hästgård strax utanför Svalövs tätort.

Det nyligen färdigställda ridhuset mäter hela 72,5*26 m varav 54*24,5 m utgör ridyta med fibersand. Dessutom 11 murade boxar med plats för ytterligare två, stor sadelkammare samt uppbindningsplats/tvättplats för 2 hästar och i ena änden uppställningsplats via dubbla, högresta vikdörrar för större fordon/ekipage. Hårdgjord markyta på hela gårdsplanen såväl som runt ridhuset och paddocken.

Ridhuset kompletteras av en upplyst paddock om ca 45*25 meter samt ett stall med 4 trä-/gallerboxar, sadelkammare och kaklad spolspilta. Sju väl tilltagna hagar som är inhängnade och dränerade samt stor maskinhall med vikbar port.

Det representativa boningshuset välkomnar med generösa sällskapsytor, inglasat uterum med fri utsikt och möjlighet till hela 6 sovrum. Entréplanet fördelar sig på ett väl tilltaget sovrum i direkt anslutning till stor klädkammare och badrum, ett stilfullt renoverat kök i direkt anslutning till en öppen vardagsrumsdel med utrymme för separat matplats, ett hemmakontor i anslutning till separat entré samt ett härligt uterum. På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum/sovrum med fri utsikt som kompletteras av ytterligare ett stort sovrum, ett helkaklat badrum samt ett långsmalt sovrum som med fördel kan delas av till två sovrum.

En dryg halvmil bort ligger Svalöv med nyligen invigd Pågatågsstation, ett flertal F-6 skolor, en 7-9 skola, Svalöfs Gymnasieskola med flera inriktningar samt Fridhems Folkhögskola. Dessutom matbutiker, restauranger, pizzerior, vårdcentral och idrottsanläggningar. Natursköna Söderåsens Nationalpark finner man en dryg mil bort med underbara vandringsleder, grillplatser och dramatiska naturupplevelser. Till Landskrona är det ca 20 km, till Helsingborg dryga 40 km och till Malmö ca 45 km.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
210/25 kvm
Driftkostnad
47 000 kr/år
Tomtarea
2.2645 ha
Rum
7 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
SVALÖV TORRLÖSA 25:4
Objekttyp
Hästgård
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Landskrona

Denna gård på Torrlösa såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Svalöv samt även på Torrlösa.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.