Glimmingehusvägen 26 / Bolshög / Tommarp / Simrishamn

Skyddad oas i västerläge

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
13 805 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Glimmingehusvägen såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Tommarp samt även på Glimmingehusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bolshög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Byhus anno 1930 med vidbyggt orangeri/uterum samt separat gästhus och garage. I den U-formade innergården med västerläge har en skyddad oas skapats. Här samsas vackra rosor, diverse fruktträd med inte mindre än 4 st vinrankor. Bostaden är öppen och ljus, trägolv, kamin samt spegeldörrar. Värmekälla i form av luft/vatten samt nyinstallerade solceller ger låg driftkostnad. Välkommen till lilla kyrkbyn Bolshög invid Glimmingehus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.