Blidvädersvägen 8

Blidvädersvägen 8

Slutpris

3 200 000 kr


Knäckekärr— Trelleborg

Blidvädersvägen 8


Slutpris
3 200 000 kr

Knäckekärr— Trelleborg

Enplansvilla med källare på lugna Knäckekärr

Välkommen till ständigt populära Knäckekärr och denna enplansvilla med källare. Villan har haft endast en ägare genom åren och nu finns möjlighet för en ny familj att flytta in och trivas.

Boytan fördelar sig över kök med matplats med utgång till trädgården. Vidare nås ett rymligt vardagsrum i vinkel som kan delas av till ett extra sovrum. Två sovrum intill varandra, båda med garderober och det ena har utgång till uteplatsen. Badrummet är från byggåret.

Mycket bra ytor i källaren både för förvaring och eventuell bostadsdel. Allrummet är ett perfekt extra vardagsrum för barnen, och eventuellt kan något av de andra rummen göras om till sovrum, arbetsrum etc. Gott om plats för förvaring har man i vilket fall i källaren! Även vinden går att använda för just förvaring.

Trädgården ligger i eftersökt söderläge. Det finns en terrass invid huset och även ett växthus och litet uterum. Vidbyggt garage samt biluppställningsplats.

Knäckekärr har närhet till skola och förskola samt Vångavallen och Söderslättshallen. Gott om cykelvägar tar barnen till skola och träning.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
94/95 kvm
Driftkostnad
21 801 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-08-25

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Blidvädersvägen såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Blidvädersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.