Änghög / Trelleborg

Referensnummer
439 558
Boarea
93 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Änghög

Ett lugnt och barnvänligt område, byggt på början av 1990-talet.

Nöje

Närhet till Vångavallen där Trelleborgs FF spelar sina matcher i Superettan. Restaurang i form av Södans sportsbar finns på kort avstånd och den lokala pizzerian, Huses, finns även den på ett kort avstånd. Intill finns även Entré som säljer morgonbullar från Trelleborgs alla bageri. Med cykel når man centrum på 5 minuter där ett större restaurangutbud finns och shopping.

Fritid

Området erbjuder en aktiv livsstil med närhet till trevliga promenad- och motionsstråk. Lekplatser finns i området och trevliga grönområden. Över Hedvägen finns Sportsclub Oasen med många olika aktiviteter så som gym, gruppträning och K" box (crossfit). Gångavstånd till Östervångsparken, Söderslättshallen och Vångavallen med friidrott, ishockey och fotboll.

Kommunikation

Busshållplats för stadsbuss och regionbuss finns i utkanten av området, längs med Hedvägen. Pendeln mot Malmö avgår med jämna mellanrum liksom stadsbussen mot centrum.

Familjeliv

Änghögs förskola ligger i området. På gångavstånd finns nybyggda Västervångsskolan för förskoleklass till årskurs 9.

Fördelar

#Barnvänligt
#Ishall
#Gym
#Parker/Grönområden
#Bussar
#Crossfit
#Motionsspår
#Hundvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn