Bryggaregatan 11K lgh 1202 / Väster - Asargård / Trelleborg

Slutpris
750 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
5 549 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bryggaregatan såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Bryggaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster - Asargård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket trevligt planerade 2:a som är ombyggd från en ursprunlig 3:a. Bostaden erbjuder ett spatiöst vardagsrum (detta rum var tidigare uppdelat i vardagsrum och sovrum), något vinklat så det blir en naturlig uppdelning av soffhörna och matplats. Parkettgolv och rikligt med ljusinsläpp. Intill vardagsrummet finns köket. Vit skåpsinredning och plats för matbord. Hallen tar oss vidare till sovrummet som rymmer både dubbelsäng och klädförvaring. Intill sovrummet har vi en klädkammare. Badrummet ligger till vänster om ytterdörren. Här finns våtrumsmatta, halvkaklade väggar, badkar och tvättmaskin. Välskött och populär förening som arrangerar trevliga tillställningar för medlemmarna. Uppskattad innergård med grönska och sittplatser. Bredband ingår i avgiften och hissen går från markplan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration