Bryggaregatan 11M

Bryggaregatan 11M

Slutpris

1 300 000 kr


Asargård - väster— Trelleborg

Bryggaregatan 11M


Slutpris
1 300 000 kr

Asargård - väster— Trelleborg

Trea med inglasad balkong på Asargård

På Asargård bor man bekvämt med hiss, lättillgängliga utrymmen, möjlighet att hyra parkeringsplats och närhet till centrum. Den fina och välskötta innergården lockar flertalet medlemmar att ta kaffekoppen med sig och umgås.

Vi tar hissen upp i M-trappan och landar på andra våningen och en bostad med spännande planlösning och otroligt fint ljusinsläpp. Köket och intilliggande vardagsrum med fin inglasad balkong blir bostadens hjärta och samlingspunkt. De två sovrummen finns sedan i vardera ände av bostaden. Vill man ha ett större vardagsrum öppnar man upp väggen mot ena sovrummet - eller så använder man detta som TV-rum. Den inglasade balkongen gör säsongen lång, här njuter man från tidig vår till sen höst. Grönska utanför ger ett härligt lugn.

Både köket och badrummet är från 90-talets början. Köket med sina vita luckor går dock inte ur tiden och man kan med enkelhet modernisera med t.ex. bänkskiva och kakel. Matplatsen rymmer åtminstone fem personer. Badrummet är utrustat med extra stor duschkabin och det är förberett för tvättmaskin.

Vill man hellre använda föreningens tvättstuga tar man bara hissen ner. Moderna och snabba maskiner gör det enkelt och snabbt att få undan tvätten. Föreningen anordnar med jämna mellanrum aktiviteter för medlemmarna både på gården och i föreningslokalen. Grillkvällar, midsommarfirande och häromåret till och med en minipalmfestival. Här finns dessutom ett gästrum man kan låna om man får besök.

En spännande bostad med uppfräschningsbehov - en blivande pärla att trivas i!

Välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 889 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Bryggaregatan såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Bryggaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.