Hesekillegatan 17a

Hesekillegatan 17a


Ripatorget - Centralt— Trelleborg

Hesekillegatan 17aRipatorget - Centralt— Trelleborg

Välskött etta med nytt badrum

När du går genom säkerhetsdörren, och hängt av dig jackan, kommer du in en välskött och ljus lägenhet. I hallen finns ett snyggt laminatgolv och här har du även en smart garderob som ger dig gott plats för förvaring. Badrummet totalrenoverades 2022 och fick ny inredning (inte ny toalettstol). Det helkaklades och ytan tillvaratogs på smartaste sätt. Det stora badrumsskåpet ger dig dessutom lite extra förvaring.
Hjärtat i lägenheten, rummet, är både ljust och vackert. Här finns det rum för både sovplats och sällskapshörna. Bra takhöjd, fiskbensparketten och fönsterkarmar i sten minner om tider när detaljer fick kosta. Vidare kommer du in i köket. Den mer öppna planlösningen gör det rymligare och du får plats för både förvaring och matlagning. Från köket fortsätter du ut till balkongen. Här finns det plats för flera och du kan njuta av solens värmande strålar.
Ett perfekt boende för dig som vill bo i en välskött förening med låg avgift och bara flytta in utan att först behöva renovera. Välkommen hem.


Boarea
30 kvm
Avgift
2 004 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Hesekillegatan såldes av oss 2023-12-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Hesekillegatan.

Boka värdering
Lars Svensson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad