Högalidsvägen 36c / Högalid / Trelleborg

Renoveringsmöjlighet!

Slutpris
750 000 kr
Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 645 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högalidsvägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Högalidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är du uttråkad såhär i Coronatider och behöver fylla helger och kvällar med något vettigt att göra? Då har du nu chans att skapa din egen drömbostad på Högalid! Här finns nämligen en tvårummare på våning 3 med västerbalkong i så kallat originalskick. Välplanerad och genomgående med gott om förvaringsutrymmen. Populärt område där både fiber och parkeringsplats ingår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Högalid

Ett trevligt område i norra Trelleborg med närhet till skola, grönområde och föreningsverksamheter.

Nöje

Restaurang och sportbar Södan finns på gångavstånd. På cykelavstånd når du centrala Trelleborg som erbjuder ett levande centrum med butiker, restauranger och gröna områden.

Fritid

Gångavstånd till Östervångsparken som erbjuder motionsspår, lekplats, stort gröningsområde, pulkabackar på vintern och fontän som barnen kan svalka sig i på sommaren. Söderslättshallen för inomhusaktiviteter finns i närheten, Östervångstadium för friidrottsaktivitet och Vångavallen med fotbollsplaner.

Kommunikation

Hållplats för stadsbuss finns i området och regionsbuss mot Malmö finns på cykelavstånd. Cykelväg mot centrum och tågstation finns.

Familjeliv

Västervångskolan med åskurserna Förskola till årskurs 9 finns på gångavstånd. Högalids förskola med åtta avdelningar har nyligen flyttat och har nya lokaler att vistas. Hit går man på 10 minuter. Butik, i folkmun kallat Skotten, finns på kort avstånd och tillhandahåller såväl mat, spel och postutlämning.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.