Sök Meny
Såld

Trelleborg - Kurland / Kämpingevägen 6

På en underbar plats och med en otrolig utsikt ligger denna pampiga villa. Boytan är c:a 260 kvm och innehåller en bottenvåning med öppen planlösning. Ett vardagsrum i vinkel med direkt anslutning till matplats och till kök. Rummet kan delas av och ge plats för ytterliga ett sovrum för den som så önskar. Här är två utgångar till terrassen under tak och här ges utrymme för både flygel, soffgrupp, musikhörna och matsal. Kaminen står vackert som hjärtat i rummet. Köket har otroliga förvaringsmöjligheter och ljuvligt bra arbetsytor. Bottenvåningen har ett sovrum och helkaklat badrum med badkar. Upp för trappan kommer man direkt upp till rymd med det ljusa, hemtrevliga allrummet med panoramafönster och Conturakamin i centrum. Sovrummet in till höger kan enkelt delas till två och badrummet är snyggt, helkaklat med dusch. Sovrummet till vänster är elegant inrett med inbyggda skåp och ett trappsteg upp till det stora fönstret mot söder. Utsikten här, den måste upplevas. Som en tavla fylld av havet, siluetten av staden där borta och den vackra golfbanan. Makalöst.

Sponsrade länkar
Trelleborg / Kurland
Kämpingevägen 6
Slutpris: 4 450 000 kr
Boarea/biarea: 198/196 kvm
Driftkostnad: 19 700 kr/år
Tomtarea: 1 738 kvm
Rum: 5 rum (3-5 sovrum)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg /