Kvarngatan 46

Kvarngatan 46

Slutpris

5 100 000 kr


Västra Egna Hem— Trelleborg

Kvarngatan 46


Slutpris
5 100 000 kr

Västra Egna Hem— Trelleborg

Familjevilla med underbara sällskapsytor

Varmt välkommen till Västra Egna hem - ett villaområde i centrala Trelleborg som är lugnt och skönt och har närhet till allt. På Kvarngatan 46 presenteras nu denna friliggande och trevliga familjevilla i 1½ plan som uppfördes på 1920-talet och som sedan byggts till i två omgångar i början av 2000-talet. På entréplan har vi stora ljusa sällskapsytor, först i form av matrum och vardagsrumsdel och sedan den fantastiska vinterträdgården med makalöst ljusinsläpp. Detta rum använder familjen som sitt TV-rum. Stilrent kök sattes in 2021, här är gott om förvaringsutrymme både för köksattiraljerna och klädskåp som kompletterar hallen. Samma år installerades ny luft/vatten-värmepump. Sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng och förvaringsmöblemang, fönstret vetter mot trädgården.

Huset har två st helkaklade badrum, ett på bottenplan som är utrustat med dusch och ett på ovanvåningen med badkar. Ovanvåningen har även två bra sovrum med ett allrum emellan.

Huset ligger på en hörntomt, med en härlig trädgård som inbjuder till lek och umgänge. Uteplats invid huset och förrådsutrymme till trädgårdsredskapen samt biluppställningsplats.

Det är gångavstånd till både skola, förskola och härliga grönområden och man har centrum och matbutiker en kort cykeltur bort. Bo mitt i stan omgiven av härligt lugn - välkommen på visning!


Boarea/biarea
174/14 kvm
Driftkostnad
45 480 kr/år
Tomtarea
699 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-22

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Kvarngatan såldes av oss 2022-03-22. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Kvarngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.