Läraregatan 3

Läraregatan 3

Slutpris

4 975 000 kr


Väster— Trelleborg

Läraregatan 3


Slutpris
4 975 000 kr

Väster— Trelleborg

Villa på nära 200 kvm med nyrenoverad ovanvåning, stora sällskapsrum och trädäck i västerläge.

Redan när du stiger in genom entrédörren känner du dig välkommen av huset varma känsla. Hallen är rymlig och i det lilla gappet i vänstra delen göms fint ytterkläder och skor. I hallen finns det även en toalett med wc och kommod.
Går du vidare in i öppnar sig ett rymligt vardagsrum bakom de vackra glasdörrarna. Här inne får du plats med både matrumsmöbler och rymliga soffor. Rummet är i vinkel och ett litet trappsteg ner har du plats för avkoppling framför brasan. I väster har du dörr ut till trädgård och trädäck.
Det rymliga köket har burspråk med södersol, gott om förvaringsutrymmen, och bra arbetsytor.
I anslutning till köket har du platsen för klädvård. Här finns nya smarta vitvaror från 2023, vask och utgång till trädgård eller in till garage.
Trappan, till höger när du stiger in, leder dig upp till den nyrenoverade ovanvåningen. Här har du nya fönster, genomgående vackert trägolv, ljusa väggar och smart placerade spottar i tak och fönster. På hela ovanvåningen sitter OSB-väggar, förutom i badrum och snedtak. Här uppe är det nyinstallerad vattenburen golvvärme. Innerväggar har tilläggisolerats och innertak har riktats. Dörrarna på detta plan är solida handgjorda trädörrar. Ovanvåningen har en smart uppdelning. Till höger har du en rymlig sällskapsdel, stort badrum och dörr ut till balkong. Det finns även en klädkammare för praktisk förvaring.
Går du till vänster når du sovrummen i den mer privata sovrumsdelen. Det finns tre sovrum varav det största har vacker skjutdörr samt en stor ljus walk in closet. Ovanvåningen har även fått bättre ventilation med uppdaterat FTX-system.

Det lite över 20 kvm stora garaget är nybyggt och har automatisk garageport. Det finns även ett förråd på ca 13 kvm. Välkommen hem.


Boarea/biarea
190/35 kvm
Driftkostnad
54 384 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Läraregatan såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Läraregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.