Mellanköpingevägen 93

Mellanköpingevägen 93


Mellanköpinge— Trelleborg

Mellanköpingevägen 93



Mellanköpinge— Trelleborg

Nytt möter gammalt i Mellanköpinge

Välkommen till Mellanköpinge, ett stenkast från Trelleborg och cykelavstånd till matbutik och skola samt ca 15 minuter med cykel till Trelleborgs Central.

På generös tomt med prunkande perennrabatter finns denna rustika villa som byggdes i början av 1900-talet och som genomgått omfattande renoveringar och därmed känns som ett gammalt hus i nytt och modernt skick. Hela bottenplan renoverades 2020 med ny, gjuten och isolerad betongplatta med vattenburen golvvärme. Detta medförde även nya golv och nytt helkaklat badrum. Ovanvåningen renoverades 2012-13 och bjuder på tre bra sovrum, alla med vackra brädgolv och synliga takbjälkar. Dränering är gjord, tak och fönster är bytta. Ny el och VVS.

Charmen har man dock lyckats bibehålla och det är ett ljust fint hem att trivas i. Vi bjuds på generösa ytor i både vardagsrummet och de fyra sovrummen. Ovanvåningens originalbrädgolv och synliga takbjälkar påminner oss om husets ålder och ursprungliga karaktär. Fina vyer från alla fönster ger oss den lantliga känslan, det behövs uppenbarligen bara några minuters bilfärd från Trelleborgs tätort för att få oss att känna att vi är på landet.

På uppfarten ryms upp till fem bilar. Separat garagebyggnad finns, dock i renoveringsbehov och används idag främst som förråd.

Huset är förbesiktigat.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
25 175 kr/år
Tomtarea
1 045 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Mellanköpingevägen såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Mellanköpingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.