Norrlandsgatan 6

Norrlandsgatan 6

Slutpris

4 000 000 kr


Granlunda— Trelleborg

Norrlandsgatan 6


Slutpris
4 000 000 kr

Granlunda— Trelleborg

Välskött villa med södertomt på Granlunda

Jag hälsar välkommen till Granlunda! På Norrlandsgatan 6 säljs nu en välskött villa med härlig sydvästtomt. När jag besökte villan första gången fick jag med ens känslan av att innehavaren har skött sitt hem med varsam hand, nu finns möjlighet för en ny att ta över och fortsätta förädla.

På första plan finns de sociala ytorna. En välkomnande tambur med vacker fiskbensparkett tar emot sina besökare. Har finns gott om plats för ytterkläder och förvaringsmöblemang. Den fina parketten fortsätter in i vardagsrummet, där härligt ljusinsläpp bjuds från öster och söder. Kaminen med insats ger både mys och värme. I fil ligger matrummet med vackert blyinfattat fönster i väster och utgång till uterummet i söder. Matrummet länkar vidare till det trivsamma köket. Man har maximerat förvaringsmöjligheterna tack vare nyttjandet av passagen som leder oss tillbaka till tamburen där vi började. Från passagen når vi badrummet.

En trappa upp har vi den privata våningen med tre bra sovrum, varav det ena har balkong och en praktisk klädkammare. Här uppe finns även en toalett, och lucka till vinden.

Källaren är försedd med klinkergolv. Gott om utrymme i tre rejäla rum: tvättstuga, torkrum och hobbyrum. Utöver detta en matkällare. Källaren nås både inifrån och från biluppställningsplatsen.

Tomten är perfekt vänd i sydvästläge. Ett härligt trädäck ligger utanför uterummet, med en liten nedsänkt pool. Två st äppleträd ger gott om frukt. Garage och förråd i kombination, kompletteras av stenlagd uppfart.

Granlunda är ett lugnt och trivsamt område en kort cykelturs avstånd från stan. Uppvuxna tomter med mycket grönska. Härliga Östervångsparken bjuder på rekreation och utegym, Vångavallen och Söderslättshallen ligger precis intill. Välkommen till ditt nya hem!


Boarea/biarea
111/88 kvm
Driftkostnad
38 675 kr/år
Tomtarea
475 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-12-02

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Norrlandsgatan såldes av oss 2021-12-02. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Norrlandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.