Olivia Nordgrens gata 4

Olivia Nordgrens gata 4

Slutpris

895 000 kr


City— Trelleborg

Olivia Nordgrens gata 4


Slutpris
895 000 kr

City— Trelleborg

Välkommen till denna underbara bostad belägen i en av Trelleborgs äldsta och vackraste fastigheter. Bekvämt på första våningen kliver vi in genom pardörrarna och får genast intrycket att vi besöker en charmig bostad i kanonskick som man lätt kan trivas i. Hela lägenheten renoverades 2016 och kan stolt visa upp ett snyggt helkaklat badrum med dusch samt nytt stilsäkert kök med luckor och kakel i vitt som bryter snyggt mot bänkskiva och golv i svart. Mellan hall och kök finns den gamla serveringsgången bevarad och här finns även en klädkammare. Allrummet har ett vackert vitmålat brädgolv och ett praktiskt sovloft som frigör golvyta. Både soffa och t.ex. matbord eller skrivbord får plats. Bostaden är genomgående med fönster i väst och öst. Föreningens innergård är verkligen en oas med planteringar, sittplatser och grillmöjligheter. Lugnt och skönt och ändå mitt i stan! Varmt välkommen på visning.


Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 503 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Olivia Nordgrens Gata såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Olivia Nordgrens Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.