Rotslingan 28 / Änghög / Trelleborg

En av dessa populära marklägenheter med tomt i söder är nu till salu!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
5 824 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rotslingan såldes av oss 2020-09-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Rotslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Änghög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Bostadsrättsföreningen Ängslyckan på populära Änghög!

Här presenterar vi nu en marklägenhet som ursprungligen har fyra rum och kök men idag disponeras som en trea. Bostadsrätten är belägen med södertomt samt garage och biluppställningsplats. Trevlig planlösning med med kök från IKEA med vita skåpsluckor och maskiner i rostfritt. Köket övergår i vardagsrum och längs båda rummen finns stora fönsterpartier och ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till det rejält tilltaga uterummet i söderläge!

Bostaden bjuder på tre potentiella sovrum där det ena används som matplats idag. Det finns två helkaklade badrum med både dusch/badkar samt separat tvättstuga.
Vi får inte glömma all denna praktiska förvaring som finns!
Insynsskyddad trädgård i söderläge, kan det bli bättre?!

En trevlig marklägenhet är nu till salu och kan bli din, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Änghög

Ett lugnt och barnvänligt område, byggt på början av 1990-talet.

Nöje

Närhet till Vångavallen där Trelleborgs FF spelar sina matcher i Superettan. Restaurang i form av Södans sportsbar finns på kort avstånd och den lokala pizzerian, Huses, finns även den på ett kort avstånd. Intill finns även Entré som säljer morgonbullar från Trelleborgs alla bageri. Med cykel når man centrum på 5 minuter där ett större restaurangutbud finns och shopping.

Fritid

Området erbjuder en aktiv livsstil med närhet till trevliga promenad- och motionsstråk. Lekplatser finns i området och trevliga grönområden. Över Hedvägen finns Sportsclub Oasen med många olika aktiviteter så som gym, gruppträning och K" box (crossfit). Gångavstånd till Östervångsparken, Söderslättshallen och Vångavallen med friidrott, ishockey och fotboll.

Kommunikation

Busshållplats för stadsbuss och regionbuss finns i utkanten av området, längs med Hedvägen. Pendeln mot Malmö avgår med jämna mellanrum liksom stadsbussen mot centrum.

Familjeliv

Änghögs förskola ligger i området. På gångavstånd finns nybyggda Västervångsskolan för förskoleklass till årskurs 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.