Signe Wibergs väg 3

Signe Wibergs väg 3

Slutpris

6 225 000 kr


Skegrie— Trelleborg

Signe Wibergs väg 3


Slutpris
6 225 000 kr

Skegrie— Trelleborg

Ljust, modernt, rymligt och tilltalande- allt under samma tak!

Påkostad och exklusiv villa anno 2019 på hörntomt med trädgård i sydvästläge. Detta är en mycket fin 1,5-plans villa där endast det bästa är gott nog! Generösa sociala ytor kombineras med en mycket hög standard. Stora specialdesignade glaspartier ger huset fantastiskt ljus från flera väderstreck. Kök och vardagsrum finns i en öppen och inbjudande planlösning med snygga ytskikt. Köket från Marbodal har vitvaror från Siemens och Smeg. Lyxiga vita stenskivor med en generös köks-ö gör köket både läckert och socialt. Matplatsen är för många och är centralt placerad med nära utgång mot det generösa trädäcket utanför. Köket övergår i vardagsrum med en skön plats för soffgrupp och tv-möblemang. På ovanplan möter idag två stora sovrum och en stor walk-in-closet. Sovrummet i väster har också försetts med en specialbyggd och specialdesignad balkong om 22 kvm med glasräcken och milsvid utsikt över den rogivande gröna omgivningen. Två helkaklade badrum, ett på varje plan, har inretts med Vedum, och erbjuder golvvärme samt snygga duschar med vikbara glasdörrar. Lägg därtill en påkostad trädgård med trädäck om 90 kvm, stenläggningar och planteringar i solsäkert läge. Detta är ett hem utöver det vanliga. Välkommen på visning!


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
23 441 kr/år
Tomtarea
855 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Signe Wibergs väg såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Signe Wibergs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.