Urds gränd 2 / Västervång / Trelleborg

Otroligt välskött enplansvilla på stark adress!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
152/45 kvm
Driftkostnad
32 108 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Urds Gränd såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Urds Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västervång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västervång och denna otroligt välskötta enplansvilla belägen på vacker hörntomt. Planlösningen fördelas över 152 kvm med 45 kvadratmeters biyta.

Rymligt kök från Kvänum där du med enkelhet kan sitta åtta personer. Massiva ekluckor och bänkskiva i granit. Burspråket bidrar med härligt ljusflöde. Vardagsrummet är om hela 42 kvadratmeter och den givna platsen för umgänge. Det finns ett burspråk även här samt centralt placerad kamin. Utgång till uteplatsen i söder.

Villan bjuder på tre bra sovrum varav ett med klädkammare och ett med garderobsvägg. Parkettgolv i samtliga samt genomgående fräscha ytskikt, precis som i resten av huset.

Vidare har vi två st helkaklade badrum. Ett med dusch och ett med extra allt! Hörnbubbelkar, dusch med finesser som ånga, massage och musik samt bastu.

I grovköket finns naturligtvis tvättmaskin och tumlare men även bra med förvaring. Vid groventrén finns ett extra rum som idag främst används för förvaring. Det hade dock även funkat fint som hobbyrum, arbetsrum eller varför inte tonårsrum. Det integrerade garaget ligger härnäst, med mekanisk port och klinkergolv.

Trädgården är ett kapitel för sig. Underbar och välskött samt flödande i sol och ljus tack vare sitt söderläge. Uteplats med markis, lusthus samt växthus.

Detta är villan för den kräsne, dessutom på stark adress. Ett stenkast från förskola och nya Västervångskolan. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västervång

Ett lugnt och barnvänligt område med villor uppförda från 2003.

Nöje

Närhet till Vångavallen där Trelleborgs FF spelar sina matcher i Superettan. Restaurang i form av Södans sportsbar finns på kort avstånd och den lokala pizzerian Huses finns även den på ett kort avstånd. Intill Huses finns även Entré som bl.a. säljer morgonbullar från Trelleborgs alla bageri. Willys, ÖoB och Plantagen finns i närområdet. Med cykel når man centrum på 10 minuter där ett större restaurangutbud finns samt shopping.

Fritid

I området finns lekplats för barnen och grönområden. En kort promenad bort finns Östervångsparken med motionsspår, lekplats, stort grönområde, pulkabackar på vintern och fontän som barnen kan svalka sig i på sommaren. Söderslättshallen för inomhusaktiviteter finns i närheten, Östervångstadium för friidrottsaktivitet och Vångavallen med fotbollsplaner. Söder om finns Sportsclub Oasen som erbjuder styrketräning, gruppass, löpskola, K2 box (crossfit) och mycket mer.

Kommunikation

Hållplats för stadsbuss 2 mot centrum och Trelleborg C finns i närheten. För den som pendlar till Malmö och vill ta bussen finns busshållplatsen på ett kort cykelavstånd.

Familjeliv

Närmsta förskola är Högalids förskola. Nybyggda Västervångsskolan med låg-, mellan- och högstadieskola finns precis intill.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.