Magnarps byaväg 152 / Magnarp / Vejbystrand / Ängelholm

Villa med utsikt över öppna landskap

Slutpris
2 760 000 kr
Boarea/biarea
139/50 kvm
Driftkostnad
31 125 kr/år
Totalareal
1 101 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Magnarps Byaväg såldes av oss 2018-09-03. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Magnarps Byaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Magnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga villa på bra läge med fantastisk utsikt över öppna landskap. Villan är belägen i Björkhagen utanför Magnarp med närhet till hav, skog och underbar natur. Endast ett stenkast bort finns fina familjevänliga badstränder, lekplats, förskola och en liten hamn. Bostaden erbjuder 139 kvadratmeter fördelat på 1 1/5 plan med källare som är förberedd för att inredas och där ni får möjlighet att sätta er egen prägel. Stor och rymlig hall, vardagsrum, kök, badrum samt fyra sovrum, det ena med balkong. Dubbelgarage på hela 70 kvadratmeter. Trevlig trädgård med både äpple och päronträd samt trädäck. Här finns gott om plats och rum för hela familjen.

Här bor ni på bekvämt avstånd in till Ängelholm centrum där allt du behöver finns samt Vejbystrand och Skälderviken i närområdet där ni kan hitta skolor, förskolor, livsmedelsaffärer och restauranger. Kommunikationen går inte att klaga på då busshållplatsen är belägen endast ett stenkast från huset och som snabbt tar dig in till Ängelholm med bussar två gånger i timmen.

Låter detta som något för er? Varmt välkomna att boka in er för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.