Pilfinksvägen 9 / Vejbystrand / Ängelholm

Fin villa på skyddad trädgårdstomt!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
169 kvm
Driftkostnad
29 003 kr/år
Tomtarea
732 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Pilfinksvägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Pilfinksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pilfinksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Pilfinksvägen 9 ligger denna fina villa på skyddad trädgårdstomt. Här finns mysigt uterum med stort soldäck med markis och ett skuggdäck där morgonkaffet gärna intas. Generöst vardagsrum om ca 50kvm i vinkel med kamin, inbjudande kök med matplats, badrum. gästtoalett samt hela fyra sovrum i bra storlek. Praktisk carport med förråd.

Huset är vackert inbäddat av en grönskande trädgård med välplacerade planteringar som ger stor fröjd för ögat. Här växer prunkande växtlighet som inte kräver de grönaste fingrar men är vackert och trivsamt. Den gröna helheten runt om huset ger dig en härlig utsikt från alla fönster i varje rum och det är lätt att känna naturens närvaro, såväl utomhus som inomhus.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Vejbystrand. Dessutom bor man med gångavstånd till skolor, skogen, havet och den otroligt fina sandstranden. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.