Täppevägen 9

Täppevägen 9

Slutpris

4 175 000 kr


Magnarp— Vejbystrand— Ängelholm

Täppevägen 9


Slutpris
4 175 000 kr

Magnarp— Vejbystrand— Ängelholm

Bo på läge med havet ett stenkast bort!

Varmt välkomna till Täppevägen 9 i Magnarp. Bo på läge med havet ett stenkast bort! Här erbjuds en välskött familjevilla byggd 2002 belägen i ett lugnt område där tomten är stor med plats för lek och avkoppling med fina uteplatser och en gäststuga. Bostaden är rymlig även för den större familjen med hela fem sovrum. En oerhört trevlig bostad som rätt igenom som tagits väl omhand, har en bra planlösning och dessutom erbjuder en fantastisk trädgård.

Magnarp är verkligen idylliskt och populärt med sina fina omgivningar och närheten till havet. Här finns Magnarpsheden med hela Skäldervikens utsikt framför sig. Magnarps strand med badstrand, restaurang med fisk- och skaldjurförsäljning och badbrygga. Bryggan är välbesökt för krabbfiske. Kan vara en av de mysigaste badplatserna vi har i regionen. På andra hållet mot Vejbystrand har man även där en välbesökt badstrand med Vejbybadet (utomhusbad/friluftsbad) intill. Det finns fina gång- och cykelvägar så kan säkert kan ta sig fram till skola, förskola men även för att ta en skön kvällspromenad. I Vejbystrand, som ligger nära, har man matvarubutik.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
31 360 kr/år
Tomtarea
1 102 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-12-17

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Täppevägen såldes av oss 2020-12-17. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Täppevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.