Toftagatan hus 8 / Vellinge / Nyproduktion

Hög klass i unik gårdsmiljö i centrala Vellinge!

Tofta Gård
Slutpris
3 460 000 kr
Boarea
131,5 kvm
Avgift
5 698 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-12-14
Bostaden är såld!

Denna parhus på Toftagatan hus 8 såldes av oss 2018-12-14. Se alla våra försäljningar i Vellinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I samarbete med fastighetsutvecklaren Toftagård AB uppför Anebyhusgruppen Contracting 11 bostadrätter som parhus i centrala Vellinge. Husen är 131 kvm i två plan i modern stil men som smälter in i den befintliga gårdsmiljön. Pris beroende på tomtläge 3 360 000 - 3 560 000 kronor.

På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger gott om plats för umgänge. Köksön i köket blir en naturlig samlingsplats. Utgång till uteplats och trädgård sker från både kök och vardagsrum. Vill man istället ha ett extra rum finns möjlighet att dela av vardagsrummet. På entréplan finns också ett välutrustat badrum samt separat tvättstuga. En trappa upp finner man de privata ytorna. Tre rymliga sovrum, allrum och badrum med plats för badkar. I det största sovrummet finns dessutom en rymlig walk-in-closet. Till varje hus ingår förråd och egen uppfart för 2 bilar.

På Toftagård bor man på bekvämt promenadavstånd från förskola, skola, affärer och busshållplats. Goda kommunikationer med buss till och från Vellinge samt en kort biltur till Malmö och Öresundsbron gör Vellinge till en attraktiv boendeort i en expansiv region.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn