Avenboksgatan 15

Avenboksgatan 15


Herrestorp— Vellinge

Avenboksgatan 15Herrestorp— Vellinge

1,5-plansvilla med tomt i söderläge nära skola och förskola!

På barnvänliga Herrestorp ligger detta välplanerade hus i 1,5 plan om 109 kvm. Vardagsrum med plats för både soffa och matplats utgång till stort uterum och trädgård i söderläge. Två sovrum som kan bli tre, matrummet tidigare varit sovrum vilket enkelt går att återställa om man önskar totalt tre sovrum i huset. Två rymliga badrum, båda helkaklade med dusch respektive badkar. Stor hall med plats för avhängning, klädkammare och garderob, kök med plats för matplats samt grovkök/tvättstuga med utgång till uppfarten. Carport med port samt rymligt förråd ger gott om förvaringsutrymme. Trädgården är uppvuxen med häck, staket, planteringar och uteplatser som är stenlagda.

Perfekt läge i Vellinge med gång-och cykelavstånd till förskola och skola, centrum och busshållplatser. Välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Driftkostnad
41 050 kr/år
Tomtarea
418 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-12-20

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Avenboksgatan såldes av oss 2023-12-20. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Avenboksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad