Cypressgatan 7 / Herrestorp / Vellinge

Parhus på barnvänliga Herrestorp!

Slutpris
3 470 000 kr
Boarea/biarea
120/8 kvm
Driftkostnad
45 120 kr/år
Tomtarea
219 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna parhus på Cypressgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Cypressgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herrestorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva Vellinge, på barnvänliga Herrestorp ligger detta välplanerade parhus i bra skick. Vardagsrum med plats för både soffa och matplats utgång till uterum och trädgårdstäppa i västerläge. Tre sovrum, ett på bottenvåningen och två på ovanvåningen. Det ena sovrummet har tidigare varit två sovrum vilket enkelt går att återställa om man önskar totalt fyra sovrum i huset. Två rymliga badrum, det ena helkaklat med dusch och det andra med plastmatta/halvkaklat och badkar, Stor hall plats för avhängning och möjlighet till garderober, kök med plats för matplats samt grovkök/tvättstuga med utgång till uterummet. Perfekt läge i Vellinge med gång-och cykelavstånd till förskola och skola, centrum och busshållplatser. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Herrestorp

Barnvänligt område nära Vellinge centrum, kommunikation och aktiviteter.

Utbud i vardagen

Gångavstånd till Vellinge centrum med affärer, apotek, bageri, caféer och restauranger.

Fritid

Inom korta avstånd från Herrestorp finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken, Lund och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

Gång-och cykelbana till Herrestorpsskolan gör det säkert för barnen att ta sig till skolan. I Vellinge finns även Framtidskompassen och Södervångsskolan på cykelavstånd. Flera förskolor finns i närheten, Herrestorp allra närmst men även Södervång, Solblomman, Norrevång och Asklunda med cykelavstånd. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten