Gamla landsvägen 48 / Östra Grevie / Vellinge

Gediget hus med insynsskyddad tomt mitt i byn!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
136/12 kvm
Driftkostnad
35 067 kr/år
Tomtarea
408 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på gamla landsvägen såldes av oss 2020-09-19. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på gamla landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Grevie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längs Gamla Landsvägen finns villa Lugnet, en välbyggd tegelvilla med äldre charm bevarad. Insynsskyddad trädgård med flera uteplatser, plank och gräsmatta. Uppfart för flera bilar samt förrådsbyggnad med tvättstuga. Stort vardagsrum med kamin för ruggiga höstkvällar, rymligt arbetskök som delvis är öppet mot vardagsrummet, helkaklat badrum, ett sovrum på bottenplan samt tre sovrum på ovanvåningen, Bykänsla mitt i Östra Grevie med närhet till både Malmö , Vellinge och Trelleborg. Från huset en kort promenad ner till tågstationen för vidare färd till Malmö. Förskola finns i byn samt skola i Vellinge eller Västra Ingelstad. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östra Grevie

Mysig bymiljö med tågstation och naturen runt knuten.

Översikt

Östra Grevie är en vacker och lugn liten ort som tillhör Vellinge kommun och ligger vid gränsen till Trelleborgs kommun. Orten är belägen vid länsväg 101 söder om Västra Ingelstad och öster om Vellinge. I Östra Grevie bor du idylliskt mitt på söderslätt, Vellinge finns det såväl stormarknad som mindre butiker och även kommunhus, simhall, vårdcentral och tandläkare.

Historia

Månstorps gavlar är en slottsruin på Söderslätt i Västra Ingelstads socken i Vellinge kommun i Skåne. Månstorps gavlar ligger öster om länsväg 101 mellan Västra Ingelstad och Östra Grevie. Anläggningen bestod av en ringformig vall med vallgrav, där huvudbyggnaden var inpassad i vallen. Bolmers högar består av två stora gravhögar på Söderslätt från äldre bronsåldern (ca 1300 f.Kr.) belägna i Mellan-Grevie socken i Skåne. De ligger på en av de högsta punkterna i Vellinge kommun mellan Vellinge och Östra Grevie och är 26 respektive 25 meter i diameter och 4,5 respektive 4 meter höga.

Kommunikation

Inom en halvtimme når du Malmö, Lund, Trelleborg samt flygplatserna Sturup och Kastrup. Ypperliga kommunikationer nu med gångavstånd till egen tågstation på orten. Pågatåget går mellan Malmö och Trelleborg.

Familjeliv

Närmaste skola är Framtidskompassens skola som är belägen längs väg 101, i Västra Ingelstad. Skolan har cirka 400 elever från förskoleklass till skolår 9. Månstorps förskola ligger även den i Västra Ingelstad, helt nybyggd förskola med plats för 120 barn. I Östra Grevie finns en mindre förskola i gamla skolhuset.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.