Gessievägen 265-2 / GeSsie Villastad / Vellinge

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
42 587 kr/år
Tomtarea
827 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på gessievägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på gessievägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av GeSsie Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äldre hus i vinkel på en uppvuxen och insynsskyddad tomt är nu till salu längs Gessievägen i höjd med Gessie Villastad. Huset har stora renoveringsbehov invändigt så passar perfekt för den som vill sätta sin egen prägel på ett gammalt och charmigt hus. Idag finns ett kök i vinkel med vardagsrum, badrum och tvättstuga på nedanvåningen samt två sovrum och en större hall på ovanvåningen. På ovanvåningen finns även toalett och ett oinrett utrymme med lägre takhöjd. Säljs med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.