Kronogårdsvägen 12 tomt 23 / Arrie / Vellinge / Nyproduktion

Bo på landet nära stan!

Arrie Prästgården
Slutpris
1 428 062 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
6 836 kr/år
Tomtarea
888 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Kronogårdsvägen 12 tomt 23 såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Arrie

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arrie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerade villor på totalentreprenad i charmiga byn Arrie i Vellinge kommun endast ett stenkast från Malmö!
I första etappen kommer det byggas 11 st. friliggande villor med rejäla tomter i 1- och 1½-plan, 134-167 kvm boyta. Här har ni möjlighet att vara med och påverka ert nya hem från början, i grunden har husen fin design, hög utrustningsstandard och bra planlösningar. Totalentreprenad tillsammans med företaget C4 Hus AB som har lång och gedigen erfarenhet av bostadsproduktion. Tomterna är mellan 831-975 m2, trädgården är grovplanerad med stenlagd uteplats och uppfart. Möjlighet till garage som extra tillval . Fasaderna kommer vara vitputsade med tegel som tillvalsmöjlighet. Planerat tillträde sommaren 2019.

Arrie är en liten charmig by med drygt 200 invånare belägen strax söder om Malmö, mitt i den expansiva Öresundsregionen. Byn tillhör Vellinge kommun med korta avstånd till Malmö, Lund och Köpenhamn. Ypperliga kommunikationer med Pågatågstrafik på linjen Malmö-Trelleborg med stationer i Västra. Ingelstad och Östra Grevie. Arrie omges av vajande sädesfält och böljande kullar med milsvid utsikt över den skånska slätten. Alldeles inpå knuten finns ett vackert strövområde med slingrande stigar och vackra utsiktsplatser. Här hittar du även Arriesjön som inbjuder till både bad och fiske.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.