Södervångsgatan 6-0

Södervångsgatan 6-0

Slutpris

4 235 000 kr


Vellinge

Södervångsgatan 6-0


Slutpris
4 235 000 kr

Vellinge

Brf-radhus anno 2017 centralt i Vellinge med trädäck och vacker trädgård!

Välkommen till ett mycket trevligt och påkostat hem! Huset har skön golvvärme och är inrett med snygga och påkostade material. Många fönster och takkupor ger också hemmet ett fantastiskt ljusinsläpp med mycket trivsamhet som följd. Känslan att bo här är som i Astrid Lindgrens kända "Barnen i Bullerbyn". Här bor familjen i en unik gårdsmiljö och barnen leker med varandra runt omkring i de lummiga gröna omgivningarna som omringar husen, på lekplatserna eller hos varandra. Till alla bostäder hör en också odlingslott där endast fantasin sätter gränser. Hur ljuvligt är det inte att odla och äta egen frukt eller grönsaker? Grannarna kan också samlas vid den gemensamma grillplatsen som finns i närheten av odlingslotterna. Lägg därtill att det ingår både carport och parkeringsplats. Detta är ett hem utöver det vanliga!


Boarea
133 kvm
Avgift
6 732 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-02

Mäklarhuset Vellinge

Denna radhus på Södervångsgatan såldes av oss 2024-04-02. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Södervångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.