Ådalsvägen 12

Ådalsvägen 12

Slutpris

2 350 000 kr


Vitaby— Simrishamn

Ådalsvägen 12


Slutpris
2 350 000 kr

Vitaby— Simrishamn

Bekvämt enplanshus med dubbeltomt / Idyllisk bymiljö / Trädgård mot sydväst.

Bekvämt enplanshus från 60-talet med lugnt läge i idyllisk bymiljö på Österlen. På bostadsplanet finns ett stort allrum i vinkel med gott om plats för både vardagsrum och matplats, härifrån har man utgång till uteplats mot väster. Samma uteplats når man även från ett av de två sovrummen. Köket har uppdaterats med nya massiva träluckor från Gärsnäs möbler, bänkkakel och vitvaror. Badrummet är från byggåret. Nyinstallerad kamin i allrum. I källaren finns ett rum som är inrett för att kunna nyttjas som gästrum/kontor och även en verkstad och ett litet ”hemmaspa” med trallgolv, dusch och bastu. Trädgården är stor med olika rum och uteplatser, perfekt för att koppla av och njuta av det härliga sydvästläget. Nytt växthus på 9 m² från Willab garden kan nyttjas både för odling och som en skön, rogivande sittplats. Dessutom finns det trädäck, pergola och odlingsbäddar, fruktträd och bärbuskar. En stor plats för parkering är ett plus. Vitaby är en levande by och har ett bra utgångsläge till det mesta på Österlen. Skånska Järnvägars aktiviteter är ett trevligt inslag. En mängd restauranger, caféer, gårdshotell på nära avstånd och till havsbad och sandstrand på Vitemölla är det endast tre km, vilket är ett helt ok cykel- eller varför inte promenadavstånd om man så vill. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
86/86 kvm
Driftkostnad
28 012 kr/år
Tomtarea
1 576 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-03

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Ådalsvägen såldes av oss 2023-07-03. Se alla våra försäljningar i Vitaby samt även på Ådalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.