Strandskogsvägen 75 / Yngsjö- Furuboda / Yngsjö / Kristianstad

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea/biarea
67/13 kvm
Driftkostnad
13 800 kr/år
Tomtarea
1 387 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-10-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Strandskogsvägen såldes av oss 2016-10-19. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Strandskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö- Furuboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vilket läge! På första parkett mot havet och stranden ligger denna västkuststuga byggd 1990! Villan bjuder oss på 3 sovrum, badrum, kök med fin matplats vid fönstret. Härligt vardagsrum med fönster mot havet. Överbyggd veranda och flera trädäck och fina uteplatser runt huset. En stor och rejäl källare under huset, ca 2,40 m i tak. Här finns förråd, snickarbod och tvättstugan. Villan är besiktigad. Ett underbart läge, inbäddat i sanddynen och skogen. Tänk att vakna upp och bara gå ner till havet för ett morgondopp med kaffet i handen! Varmt välkommen på en personlig visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration