Yngsjövägen / Yngsjö / Kristianstad

Stor fastighet i Yngsjö, nära havet, bra kommersiellt läge utmed Yngsjövägen.

Slutpris
1 510 000 kr
Totalareal
5,9601 ha
Fastigh.bet
KRISTIANSTAD YNGSJÖ 5:148
Objekttyp
Övrigt
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna gård på Yngsjövägen såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Yngsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Yngsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor fastighet i Yngsjö, nära havet, bra kommersiellt läge utmed Yngsjövägen. För dig som söker mark, som har tankar och idéer om en verksamhet. Eller till dig som önskar mycket mark, tex hästhagar eller bara en stor tomt. Litet på landet men ändå nära service mm. Här kan du bygga din verksamhet, du syns bra utmed vägen. För att få mer information kontakta Kristianstads kommun på 044-135000 mellan kl.10-12, bygglovsavdelningen. Välkommen att höra av dig!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Yngsjö

Trevlig liten by på Skånes ostkust vid Hanöbuktens fina sandstrand. Här njuter man av härlig sandstrand och tallskog!

NÖJE

Vid Yngsjö havsbad finns hotell, kiosk och minigolf. Det finns även camping och hundbad. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på en kort bilfärd.

SPORT OCH FRITID

Från Yngsjö når du 4 golfbanor inom 3 mil. Det finns två tennisbanor i Yngsjö och en tennishall i Åhus några kilometer bort.

KOMMUNIKATION

Det går regelbundet buss från Yngsjö till Åhus och sedan vidare till Kristianstad.

FAMILJELIV

I Yngsjö finns det både förskola, skola och fritidshem för barnen. För många är Yngsjö detsamma som ”Ålakusten”, där det i hundratals år fångats ål i mängder. Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel från Åhus. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca 1 timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarps backar, Ravlunda, Kivik, Vik Baskermölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap.