Klemmingevägen 3

Klemmingevägen 3

Slutpris

2 995 000 kr


Gnesta

Klemmingevägen 3


Slutpris
2 995 000 kr

Gnesta

Unikt boende!

Välkomna till detta härliga ställe i fantastisk rofylld miljö som bjuder på ett flertal byggnader i timmer. Helt enkelt en plats som inbjuder till avkoppling.

Den vackra timrade huvudbyggnaden rymmer vardagsrum, kök och badrum/tvättstuga på markplan. Övre plan är en stor yta som används som sovdel kombinerat med arbetsrum. Här finns möjlighet att göra ett rum till. På baksidan av huset finns även förråd och verktygsbod.

Charmigt härbre. Här finns även en hall. På nedre plan finns här både dusch och WC, allt i modern standard och rymligt.

Den mysiga lodgen är den äldsta timrade stugan och används som sovrum i bed and breakfast verksamheten. Här finns plats för dubbelsäng. ’Stallet’ som också är en timrad stuga består av två rum och ett sovloft och används som huvud sovrum. En vacker stuga med högt i tak och vit laserad innerpanel.

Cabin (18 kvm) har eget kök, ett mindre vardagsrum, sovrum och badrum. Egen insynsskyddad uteplats.

Här finner man också en vedeldad bastu tunna. Njut av ett bad i badtunna utomhus omgiven av Sörmländsk natur. Denna värms upp av en helt ny dieselvärmare. Härlig plats i trädgården mellan Lodge och Studion där man lagar sin mat över öppen eld och känner hur lugnet infinner sig.

Närhet till bad och båtplats i sjön Klämmingen. Området bjuder på en fantastisk natur med Sörmlandsleden, Marvikarna och Skottvångs gruvor i dess närhet!

Läggesta station når man på 15 minuter som tar dig till Stockholm på 28 minuter eller 45 minuter med bil. Gnesta SL tågstation når man på 20 minuter. Nära till busshållplats på 223:an.

Ett boende som andas livskvalitet och avkoppling! Välkomna på visning av ett boende som bör upplevas på plats.


Boarea/biarea
44/44 kvm
Driftkostnad
27 926 kr/år
Tomtarea
2 632 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-09-30

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Klemmingevägen såldes av oss 2021-09-30. Se alla våra försäljningar i Gnesta samt även på Klemmingevägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.