Östaviksvägen 32

Östaviksvägen 32

Slutpris

3 300 000 kr


Centralt— Stallarholmen— Strängnäs

Östaviksvägen 32


Slutpris
3 300 000 kr

Centralt— Stallarholmen— Strängnäs

1 plans villa med källare och Centralt läge i Stallarholmen!

Välkomna till ett boende med centralt och fint läge i Stallarholmen. Här möter man ett entréplan med tilltalande planlösning som bjuder på tre sovrum, stort härligt vardagsrum och ett väl tilltaget kök. Ett badrum och en WC i anslutning till hallen.

Fräscht kök med matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är en generös sällskapsyta som inbjuder till umgänge. Parkett på golvet och ljusa tapeter. Utgång till en mycket fin trädäckad altan på baksidan av huset där halva delen har tak. Två stora sovrum och ett lite mindre ger utrymme för den stora familjen.

Källare med ett flertal utrymmen och möjligheter. Här finner man en trivsam gillestuga med öppen spis, gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Helkaklat badrum utrustat med handfat och dusch. Vattenburen golvvärme. Flertalet förråd, matkällare och helkaklad WC med vattenburen golvvärme. Stort rum där man får plats med pingisbord. Tvättstuga med våtrumsmatta och vitt kakel på väggarna. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Vidare så finner man ett rymligt sovrum med laminat på golvet och ljust gula väggar. Vattenburen golvvärme. Flexibelt värmesystem med solvärme, el och pellets.

Närhet till skolor och förskolor, Stallarholmens matbutik och café.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
131/131 kvm
Driftkostnad
33 520 kr/år
Tomtarea
1 564 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-25

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Östaviksvägen såldes av oss 2022-03-25. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Östaviksvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.