Alfors / Helgarö / Strängnäs

Charmig villa anno 1850

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea/biarea
130/10 kvm
Driftkostnad
32 159 kr/år
Tomtarea
1.1 ha
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Helgarö Alfors såldes av oss 2020-05-21. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Helgarö Alfors

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Helgarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tidlösa bostad med mycket charm och historia byggd 1850! En klassisk villa med punschveranda och kakelugn. Huset är 130 kvadratmeter stort och har sju rum och kök.   

Det första som möter dig i huset är en praktisk och funktionell hall med gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med fönster åt två håll och härliga umgängesytor, följt av ett mysigt kök utrustat med en gammal AGA spis. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp och tvättmaskin.

Huset står på en stor, rogivande och lummig trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Möjlighet att att i samband med köp förvärva separat fastighet som består av en äppelodling.

Välkomna till Helgarö som bjuder på fantastiska vackra omgivningar ca 15 minuters bilfärd från Strängnäs Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.