Blåhallonvägen 28i

Blåhallonvägen 28i

Slutpris

2 350 000 kr


Strängnäs

Blåhallonvägen 28i


Slutpris
2 350 000 kr

Strängnäs

Radhus i toppskick!

Välkommen till detta ljuvliga radhus med fint läge på Blåhallonvägen 28. En mycket välplanerad bostad om 99kvm med ett genomgående ljus och fräsch interiör. Härliga sällskapsytor och 3 sovrum. Byggår 2019 och allt är i absolut toppskick!

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Höga fönsterpartier som ger ett magiskt fint ljusinsläpp. Modernt och stilrent kök från Ballingslöv med vitvaror i rostfri och svart design från Siemens. Ett badrum med dusch och tvättstuga på entréplanet och ett badrum med badkar på övre plan.

Från vardagsrummet når man en välplanerad uteplats med generöst trädäck. Mysig tomt som bjuder på både smultron och rabarber. Här finns även ett förråd om ca 4kvm.

Här bor man med ett sällsynt attraktivt läge. Perfekt för barnfamiljen som söker ett boende i lugn miljö med närhet till grönområden, skolor och dagis.

I föreningen finns ett stort och trevligt poolområde för dess medlemmar. Här kan du motionssimma, svalka dig en varm sommardag eller njuta av kvällssolen.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
99/4 kvm
Avgift
3 959 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-09

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna radhus på Blåhallonvägen såldes av oss 2020-11-09. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Blåhallonvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.