Roggegatan 2A

Roggegatan 2A

Slutpris

2 390 000 kr


Strängnäs

Roggegatan 2A


Slutpris
2 390 000 kr

Strängnäs

Välplanerad trerumslägenhet med centralt och sjönära läge!

Välkommen till denna trerummare (fd fyra) med centralt och sjönära läge på Roggegatan 2A. En mycket välplanerad bostad om 94 kvadratmeter med viss utsikt mot Mälaren. Det här är en chans för dig som söker ett boende med ett läge som har det där lilla extra!

Lägenheten bjuder på fina sällskapsytor där man gärna umgås med familj och vänner samt två sovrum. Här finner man även ett rymligt kök och två badrum. Inglasad balkong med vy mot Mälaren. Bostaden har tidigare haft tre sovrum vilket man kan återställa om behovet finns.

Brf Kapellet är en välskött förening med mycket god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, bastu, hobbyrum, cykelrum, och en trevlig välskött innergård. I månadsavgiften om 4500 kronor ingår tv, vatten, värme och källarförråd.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge, nära det bästa Strängnäs har att erbjuda. Mälaren med badstege och Ångbåtsbryggan bara ett stenkast bort. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!


Boarea
93.9 kvm
Avgift
4 500 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Roggegatan såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Roggegatan.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.