Östernäs / Norrtälje

Östernäs/ Västernäs - tomt om 3 ha

Slutpris
1 540 000 kr
Tomtarea
30 821 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-VÄSTERNÄS 1:18
Såld
2020-07-25
Bostaden är såld!

Denna tomt på Östernäs såldes av oss 2020-07-25.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att på Rådmansö vid Östernäs förvärva en stor fastighet (tomt) om ca 3 ha i två skiften ( ca 0,3 ha och 2,8 ha). Fastigheten ligger i närhet av Östernäs och är mestadels skogsmark. Väg i anslutning till det större skiftet på fastigheten, det finns även el i närhet av tomtgräns. Nuvarande ägare har fått förhandsbesked om att bygga enbostadshus på fastigheten (se under dokument). Förhandsbeskedet gäller två år framåt. Fastigheten är typkodad som obebyggd lantbruksenhet. Åk gärna ut själva för att se på fastigheten och omgivningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.