Masugnsvägen 88

Masugnsvägen 88

Slutpris

5 171 000 kr


Mariehäll— Stockholm— Nyproduktion

Masugnsvägen 88


Slutpris
5 171 000 kr

Tillhör projekt Åstranden 5
Mariehäll— Stockholm— Nyproduktion

Välplanerad trea med fantastiskt ljusinsläpp och stor balkong

Välkommen in i denna sociala och välplanerade trea med ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bestämmer du själv om du vill ha ett eller två sovrum. Under sommarhalvåret blir den stora balkongen i härligt söderläge en given favoritplats när vännerna kommer förbi samtidigt som vardagen underlättas av riktigt bra förvaring.

Kom in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Här hittar du också en rymlig skjutdörrsgarderob för skor och kläder samt ett förråd med praktiskt städskåp. Intill förrådet ligger det största av två sovrum. Det luftiga rummet fylls av ljus från det stora fönstret mot gården och den rymliga skjutdörrsgarderoben ger dig tillgång till ännu mer förvaring.

Från entrén når du även det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Det luftiga rummet badar i ljus och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. Utanför breder den stora balkongen ut sig i härligt söderläge. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret med gott om plats för mysiga bruncher och middagar med familj och vänner.

Från vardagsrumsdelen når du det andra sovrummet som har en egen garderob för förvaring. Detta sovrum har du möjligheten att välja bort om du föredrar ett större vardagsrum.

Inredning i din nya bostadsrätt
När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Se inredningsval för just denna bostad i broschyrer och dokument nedan.


Boarea
66 kvm
Avgift
4 271 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-10-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2023-10-17. Se alla våra försäljningar i samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Carl Lekselius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.