Myntbacken 19

Myntbacken 19

Slutpris

3 070 000 kr


Täljöviken— Åkersberga— Österåker

Myntbacken 19


Slutpris
3 070 000 kr

Täljöviken— Åkersberga— Österåker

Uteplats mot den grönskande skogen och fritt läge med utsikt över parken ner mot Täljöviken!

Välkommen till ditt framtida drömhem i Täljöviken! Denna fantastiska lägenhet erbjuder den perfekta kombinationen av natur och modern bekvämlighet. Med en uteplats som vetter mot den grönskande skogen och en utsikt över parken ner mot Täljöviken, kommer du att uppleva en fridfull oas varje dag.
De generösa sällskapsytorna i lägenheten är designade för att skapa trivsamma mötesplatser för dig och dina nära och kära. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus. Köket är modernt utrustat med moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för den passionerade kocken eller värdinnan.
Lägenhetens sovavdelning är en plats av ro och återhämtning. Vakna upp till den rogivande synen av naturens grönska utanför ditt fönster. Mitt emot sovrummen ligger de bägge badrummen vilket ger extra komfort.
Detta hem är nytt, fräscht och ljust, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt eget personliga utrymme från grunden. Här kan du släppa loss din kreativitet och skapa din egen oas. De stilrena och moderna finisharna kommer att göra dig stolt över ditt nya hem.
Uteplatsen är den perfekta platsen att koppla av och njuta av naturens skönhet. Här kan du sitta med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av en avkopplande middag medan du beundrar den vackra skogen och vyn ner mot Täljöviken.
Denna lägenhet är en dröm som blir verklighet för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både skogens lugn och vattnets skönhet. Kom och upplev den själv och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta det första steget mot ditt nya liv i Täljöviken!


Boarea
93 kvm
Avgift
6 498 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Myntbacken såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Myntbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.